Om Os

Beskrivelse af virksomheden

Velkommen til vores blog Oasen. Vi har lavet denne her blog, fordi vi gerne vil inspriere andre til at lave deres have om indenfor den bæredygtige løsninger. Indholdet her på siden, vil være sæson betonet, praktisk og brugervenligt måde, hvordan du kan komme igang med den bæredygtige have, så alle kan være med.

Vi blogger lige fra forårets dyrkning, blomsning, pasning hen over sommeren. Til høst, opbevaring af grønsager og planlægning af dyrkning til næste års dyrkning.

Vi er alle meget fascineret af det bæredygtige have til husbehov. Den glæde vi får ved det, er så stor, at vi gerne vil dele det andre.

Mission

Oasen skaber inspirerende autentisk indhold omkring emner indenfor have og ”gør det selv projekter” med fokus på at gøre det letlæseligt og nemt af forstå.

Erin Lyn Gertsen

Content creator

Hun har en stor have som hun har dyrket grønsager de sidste 20 år. I dag bruger hun kun grønsage fra hendes egen have som hun har glæde af hele året rundt. Hun har speciel erfaring indenfor mad fra egen have.

René Jensen

Webmaster

Stor erfaring indenfor digitale løsninger, både teknisk og vedligeholdes med interesse indenfor markedsføring og hjemmeside.

Camilla Nybo

Digital marketing & copywriter

Hun er uddannet gartner og har stor erfaring indenfor planter. Derudover har hun stor interesse indenfor gør-det-selv projekter lige fra plantekasser til opbygning af have.

Pin It on Pinterest