7 måder at slippe af med snegle for evigt!

af | sep 17, 2020 | 0 Kommentarer

Siden indeholder reklamelinks fra blomsterverden

Snegle er nogle af de mest fascinerende og modbydelige dyr, der er skabt. De er så seje at se på, så længe de ikke spiser alle mine planter og grøntsager! Snegle kan være rigtig dårlige, hvis der har været en meget mild vinter. Danmark har haft nogle milde vintre de sidste par år. Snegle bestanden er stigende, især i min have!

Så hvordan slipper vi af med disse plantespisende, slimede monstre? Jeg har 7 måder, som jeg har selv prøvet, der har resulteret i næsten total snegl destruktion.

Øl i en kop
Så meget D-vitamin kan findes i hyben, både frugt og kronblade er spiselige. Stærkt anbefale hybensirup, smager fantastisk i smoothies, på is og endda på risalamande

Invester i ænder eller kyllinger
Både hobby ænder og kyllinger er vidunderlige til at spise snegle, så de ikke spiser noget de ikke bør spises. Men de kræver mere vedligeholdelse, så igen får du også gratis, sunde æg

Dyrk planter, der afskrækker snegle
Såsom rosmarin, fennikel, anis, morgenfrue, malurt og astrantia. Snegle hader duften af ​​disse planter og glider væk så hurtigt som muligt.

Læg noget stikkende ned som æggeskaller, skarpt sand eller nåle
Snegle har brug for glatte overflader for at bevæge sig rundt ved at lægge skarpe genstande rundt eller inde i plantebede, det holder sneglene i skak

Annoncelink

Kobberbånd
Dette er en dyrere mulighed, men kobberet sender et lille chok, når sneglen kryber over den. Jeg har haft forskellig succes med kobberbånd og tror, ​​at det ville fungere bedst i mindre haver og ikke store.

Salt
Når du finder ud af, at snegle har spist hver eneste af dine squashplanter, er det her, du trækker den ultimative hævn ud og brænder de små djævle væk. Det er tilfredsstillende i øjeblikket, men slet ikke bæredygtigt.

Kaffegrums
Jeg elsker kaffe og har svært ved bare at lægge kaffegrums i mine hundesenge, men jeg har lagt dem i min potteplanter, og det ville gøre underværker ved at fjerne snegle.

Når du er ude i haven, skal du være opmærksom på, hvor du finder de fleste snegle. Skal de måske i samme retning? Hvis du finder en stor mængde af dem i et bestemt område, skal du placere øl fælderne.

Pas også på snegl æg. De ser sådan ud og når du finder nogle, smør de levende dagslys ud af dem og gem dine jordbær!

Følg med på instagram

Vi elsker at se jeres have, tag os med #oasendk og vis os alle dine have projekter!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

Share This